چه نوع گوشتهايي براي مصرف مناسبترهستند؟
چند توصيه براي انتخاب گوشت خوب
پژوهشگران توصيه ميكنند، اگر تمايل زيادي به گنجاندن گوشت در رژيم غذايي خود داريد بايد بدانيد كه گوشت هم مانند ساير مواد غذايي انواع خوب و بد دارد و بنابراين بايد دقت كنيد كه انواع مناسب آن را انتخاب كنيد.
متخصصان در آمريكا چند راه كار را براي انتخاب گوشت مناسب ارائه كردهاند كه به قرار زير است:
از گوشتهاي كم چرب و گوشت مرغ استفاده كنيد و از خوردن گوشتهاي گوساله با چربي زياد و يا گوشت مرغ به همراه پوست آن خودداري كنيد.
محاسبه مقدار چربي و كالريهاي موجود در افزودنيهاي هنگام طبخ غذا را هرگز فراموش نكنيد.
ماهي را در رژيم غذايي خود بگنجانيد به ويژه ماهيهايي كه حاوي مقادير بالايي از اسيدهاي چرب امگا-3 هستند.
از مصرف گوشتهاي عضوي مانند كبد پرهيز كنيد؛ چرا كه مملو از كلسترول هستند.
از خوردن گوشتهاي فرآوري شده مانند هات داگ، همبرگر، سوسيس و كالباس خودداري كنيد؛ چرا كه اين نوع گوشتها ميتوانند حاوي مقادير بسيار زيادي سديم و ديگر افزودنيها باشند.
سلامت نیوز
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر