۱۳۸۸ آبان ۱۱, دوشنبه

چگونه در محل كار از خوردن تنقلات ناسالم پيشگيري كنيم؟


اداره و محل كار مي‌تواند جاي خطرناكي براي كساني باشد كه سعي دارند يك رژيم غذايي سالم را دنبال كنند.

تنقلات، قهوه و كيك و دونات به عنوان وعده غذايي صبحانه مواد غذايي ناسالمي هستند كه به راحتي در هر جايي قابل دسترسي هستند.

در اين مقاله كارشناسان تغذيه سه راه كار مفيد براي جلوگيري از مصرف اين قبيل تنقلات در محيط كار ارائه كرده‌اند. نخست اينكه حتما به همكاران خود بگوييد كه رژيم داريد، چون آنها ممكن است تنقلات خود را بين يكديگر تقسيم و تعارف كنند اما اگر بدانند شما رژيم داريد احتمالا به شما تعارف نخواهند كرد. بعلاوه خودتان نيز بايد خويشتن داري داشته باشيد و خود را در برابر اين خوراكي‌ها كنترل كنيد.

نكته دوم اينكه اگر همكاران مراسم يا مثلا جشن تولد همكارتان را در اتاق كار برگزار كرده‌اند در اين مواقع از قبل خوراكي سالمي را در ميز خود داشته باشيد تا وقتي كيك پرچربي را به شما تعارف مي‌كنند بتوانيد آن را رد كنيد و چيزي براي خوردن داشته باشيد تا هوس نكنيد شيريني پرچرب بخوريد و بالاخره اگر هوس به شما غلبه كرد و به يك تكه پيتزا يا يك كلوچه خانگي دسترسي پيدا كرديد يك لحظه تامل كنيد و به ياد بياوريد كه چرا تصميم گرفته‌ايد رژيم بگيريد. در اين لحظه يك لحظه انديشيدن و كنترل واقعي مهمترين چيزي است كه براي كنترل هوستان به آن نياز داريد.

ایسنا

هیچ نظری موجود نیست: