معاون پژوهشي دانشكده پيراپزشكي دانشگاه علوم پزشكي جنديشاپور اهواز گفت: ريختن مواد غذايي داغ در ظروف يك بار مصرف پلاستيكي، مواد سرطانزايي ايجاد ميكند كه بسيار مضر هستند.
دكتر مجيد كارانديش:
ظروف يك بار مصرف در انواع مختلفي وجود دارند كه شامل نوع پلاستيكي، مقوايي و ظروف يكبار مصرف با منشاء گياهي است.
ظروف يك بار مصرف پلاستيكي تنها براي مصرف غذاهاي سرد است و در صورتي كه مواد غذايي داغ در اين ظروف ريخته شود، تركيبات سرطانزايي ايجاد ميشود كه وارد غذا شده و براي سلامتي انسان مضر است.
ظروف يك بار مصرف مقوايي به مراتب براي مصرف مواد غذايي داغ مناسبتر هستند و توصيه ميشود شهروندان به هيچ وجه مواد غذايي داغ را در ظروف يك بار مصرف پلاستيكي مصرف نكنند.
اخيرا نيز ظروف يك بار مصرف با منشاء گياهي در كشور توليد شده كه علاوه بر اين كه براي سلامت انسان مضر نيست، در طبيعت تجزيه ميشود.
ايسنا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر