پژوهشگران دانشگاه اوهايو به اين نتيجه دست يافته اند که مصرف انار به دليل وجود نوعي ماده شيميايي در اين ميوه ميتواند در کاهش خطر ابتلا به سرطان سينه تاثير گذار باشد.
علت چنين تاثيري به وجود مادهاي شيميايي به نام «phytochemical» در انار برمي گردد که مانع از ابتلا به سرطان سينه ميشود.
اين ماده شيميايي مانع از فعاليت آنزيمي موسوم به «aromatase» ميشود که اين آنزيم در ايجاد سرطان سينه نقش دارد.
نتايج اين تحقيق که در آخرين شماره «Cancer Prevention Research» به چاپ رسيد، نشان داد که مطالعات بيشتري لازم است تا پژوهشگران تاييد کنند که آيا مقادير لازم از ماده شيميايي ياد شده به بدن انسان ميرسد يا خير، زيرا اين ماده به راحتي از طريق غذا جذب بدن نميشود.
اين محققان تاکيد كردند: خوردن انار به عنوان يک عامل بازدارنده در ابتلا به سرطان سينه و يا سرطان در ديگر بافتهاي بدن بايد اهميت داده شود.
ايسنا
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر