هر چه سن بالا میرود از توان حافظه كاسته میشود و به تدریج رو به تحلیل میگذارد اما داشتن رژیم غذایی درست و انتخاب مواد غذایی مناسب میتواند به تداوم عملكرد مطلوب سلولهای خاكستری مغز كمك كند.
مطالعات نشان میدهد كه مواد شیمیایی طبیعی در برخی از غذاها و خوردنیها، چاشنیها و نوشیدنیها برای مقابله با كاهش توان ذهنی موثر و مفید هستند
به گفته متخصصان تغذیه، برخی از مواد غذایی كه میتوانند حافظه انسان را فعال، هوشیار و قوی نگه دارند شامل كاكائو، قهوه، زرده تخم مرغ، ادویه هندی كاری، رزماری، ماهی آزاد، سس گوجه فرنگی، گردو، میوه گیاه قره قاط و مارچوبه هستند.
isna. ir
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر