براي اينکه «کسالت» ديگر براي شما و در زندگي شما معنايي نداشته باشد و همچنين براي اينکه به زندگي تان احساس بهتري ببخشيد و حسي جديد داشته باشيد، مي بايد روش هايي را در زندگي به کار ببنديد. در مطلب امروز روش هايي تازه و جديد را براي اينکه در روزهاي دلگير و خسته کننده عمرتان احساس بهتري پيدا کنيد به کار ببنديد :
1 ) دوست خودتان باشيد:
سعي کنيد همانطور که با صميمي ترين دوستانتان برخورد مي کنيد، با خودتان نيز رفتار کنيد. وقتي که دوستي يا کسي که به او علاقه داريد در وضعيت روحي بدي به سر مي برد و از شما کمک مي خواهد براي او چه مي کنيد؟ از او مي خواهيد تا نگران نباشد. به او مي گوييد استراحت کند يا به نوعي سرخودش را گرم کند و به مشکلش فکر نکند و... در اين حالت و در اين روزها به خودتان نيز همان توصيه ها را بکنيد.
2 ) احساس پرواز کنيد:
در جايي قرار بگيريد که سکوت و آرامش دارد. براي دقايقي تصور کنيد پرنده اي هستيد که در آسمان لايتناهي در حال پرواز است. همانگونه که ابرها در آسمان حرکت مي کنند، سعي کنيد مشکلات را از جلوي چشمانتان عبور دهيد. اين روش به شما ياد مي دهد که بخاطر بياوريد مشکلات قابل عبور و گذر هستند و هميشه در کنار ما نخواهند ماند.
3 ) رنگ نارنجي:
از زمان هاي قديم «رنگ درماني» جزو موارد بسيار مهمي بوده که توسط روانشناسان شناخته شده است. از رنگ ها براي کاهش استرس در بيماران و دادن آرامش به آنها استفاده زيادي شده و مي شود. روانشناسان معتقد هستند که رنگ نارنجي باعث افزايش حس خوشبيني، اشتياق و شانس آوردن است. براي اينکه اين احساس در شما شناور شود چند شاخه گل نارنجي در گلدان بگذاريد و به آنها نگاه کنيد. تابيدن نور نارنجي يا ليوان هايي به اين رنگ نيز به شما احساس شادي مي دهد.
4 ) خريدهاي ارزان:
همه مردم وقتي موفق مي شوند هنگام خريد تخفيف بگيرند شاد مي شوند; براي اينکه حس شادماني را در خود تقويت کنيد ارزان تر خريد کنيد و پول هايتان را پس انداز کنيد تا در مواقع ضروري به کارتان بيايد و بتوانيد در آن زمان ها احساس آرامش و شادي کنيد.
5 ) شکلات بخوريد:
زنان به خوردن شکلات بخصوص قبل از عادت ماهيانه علاقه مند هستند زيرا تحقيقات نشان داده که شکلات باعث مي شود حالات و روحيات افراد تغيير کند. شکلات ميزان سروتونين و اندروفين خون را زياد مي کند و اين دو هورمون باعث شادماني مي شود. سعي کنيد گاهي شکلات بخوريد، تا اين احساس در شما تقويت شود.
6 ) مشکلات را دور بريزيد:
هرچه را که به نظرتان مي آيد در زندگي موجب ايجاد مشکل و ناراحتي برايتان شده، روي کاغذي بنويسيد. سپس تک تک موارد را بخوانيد و روي آن خط قرمز بکشيد و سپس وقتي براي تمام موارد راهکار پيدا کرديد، کاغذ را مچاله کنيد و دور بيندازيد.
7 ) خوشبين باشيد:
به مشکلات به گونه ديگري نگاه کنيد. بر اين باور باشيد که حتي مي توان سختي ها را نيز با نگاه ديگري ديد. اميد به زندگي داشته باشيد. روانشناسان معتقدند اگر حتي اشخاص بيمار و بيماران لاعلاج اميد خود را از دست ندهند، بر بيماري چيره خواهند شد. سعي کنيد در مواقع سختي به اين فکر کنيد که افرادي که وضعيت بسيار دشوارتري از شما دارند همواره در کنارتان هستند. برخورد کردن با مشکلات و موانع را بياموزيد تا احساس خوشبختي کنيد. براي داشتن زندگي خوب، بايد انرژي مثبت داشته باشيد.
8 ) از هم تعريف کنيد:
در زمانيکه از انجام کارهاي روزانه و يا در محيط کار کاملا خسته شده ايد و هيچ انرژي و تواني برايتان نمانده است سعي کنيد لبخند بزنيد و بگوييد که احساس خوبي داريد. در اين لحظات از اطرافيان خود و صفات خوبي که دارند تعريف کنيد. خواهيد ديد که بعد از لحظاتي روحيه شما تغيير خواهد کرد و احساس شادي در شما بوجود خواهد آمد.
9 ) آنچه را دوست داريد بنويسيد:
هر چيزي را که مورد علاقه تان است و به آن عشق مي ورزيد روي کاغذي بنويسيد. اين کار حس خوبي به شما خواهد داد. زيرا متوجه مي شويد که با برگشت به خاطرات گذشته زماني به آنچه و آن کساني که در کنارتان زندگي کرده اند احساس محبت داشته ايد.
10 ) حمام کنيد:
بعد از شنا کردن در دريا احساس جواني مي کنيد. براي اين که احساس طراوت را در روزها و شب هاي پاييزي پيدا کنيد کافي است يک فنجان نمک داخل وان حمام بريزيد و آن را با آب گرم پر کنيد. با شمع هاي معطري که در کنار وان مي گذاريد، آرامش خاصي پيدا مي کنيد.
11 ) موسيقي گوش کنيد:
سعي کنيد براي لحظاتي موسيقي گوش کنيد. با موسيقي مي توانيد به آرامش ذهني برسيد و مشکلات را فراموش کنيد. حتي اگر شده اين کار براي دقايقي يکنواختي زندگي را از بين مي برد.
12 ) استراحت کنيد:
وقتي که از انجام کارهاي مختلف خسته شده ايد و تحت فشار زيادي قرار گرفته ايد، مطمئنا نمي توانيد کاري کنيد که به اين مشکلات پايان دهيد. در اين مواقع بهتر است دست از کار بکشيد، کتاب جديدي برداريد، دراز بکشيد و شروع به خواندن کنيد. اين کار را حداقل براي يک ساعت هم که شده انجام دهيد تا به اثرات بسيار موثر آن واقف شويد.
13 ) با رنگ ها بازي کنيد:
به سراغ مداد رنگي، گواش، آبرنگ و ماژيک کودکتان برويد و مثل آنها شروع به نقاشي کنيد. نقاشي حالات دروني تان را بازگو مي کند; همانطور که يک کودک نيز با نقاشي احساس درون خود را به خوبي نشان مي دهد. با بازي کردن با رنگ ها احساس آرامش و شادي به شما دست خواهد داد.
14 ) آزاد باشيد:
سعي کنيد کارهايي را که تمايل به انجام آن داريد به راحتي انجام دهيد. درست مثل کودکي که دوست دارد آواز بخواند و از هيچ کس خجالت نمي کشد. اگر از آواز خواندن لذت مي بريد بدون اين که خجالت بکشيد آواز بخوانيد.
15 ) خدا را سپاس بگوييد:
به ياد سه موفقيت آخرتان بيفتيد و با سپاسگزاري و شکرگزاري از خداوند و کشيدن يک نفس عميق، انرژي بيشتري ذخيره کنيد.
16 ) خيرخواهي کنيد:
کمک کردن به ديگران و نسبت به آنان خيرخواه بودن، احساس خوشايندي را به افراد مي بخشد. اين احساس بدن را پر از هورموني مي کند که احساس خوبي را بيشتر مي کند. به افراد نيازمندي که در اطرافتان وجود دارد کمک کنيد، فرقي نمي کند که ميزان و نوع اين کمک چه باشد، مهم اين است که خيرخواه باشيد.
17 ) به عکس هاي قديمي نگاه کنيد:
آلبوم هايتان را ورق بزنيد و به عکس دوستان و اقوام نگاه کنيد. با ديدن آنچه که در گذشته بوده و خاطرات سال هاي قبل لبخندي روي لب هاي شما خواهد نشست و احساس خوبي در وجودتان برپا خواهد شد.
18 ) پيغام جديد تلفني بگذاريد:
اگر تلفن همراه تان يا تلفن خانه تان پيغام گير دارد، جملات جديد و متفاوتي روي آن بگذاريد. مي توانيد روي اين پيغام گير بگوييد: «براي دعوت کردن من به ميهماني يا شام، بعد از شنيدن صداي بوق پيغام بگذاريد»! مي توانيد جوکي تعريف کنيد يا جمله اي طنز روي پيغام گيرتان ضبط کنيد. اين کار، به خود شما و کسي که به شما تلفن زده شادي مي بخشد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر